Stevan Miljkovic Design
Zdravo i dobrodošli na Stevan Miljkovic Design, moj lični web portfolio i vizuelno igralište, na kome možete naći neke od radova koje sam stvorio radeći u digitalnim medijima. Živim i radim u Beogradu. Dugo se bavim web i grafičkim dizajnom i stvaram rešenja na različitim platformama - od koncepta do isporuke, sa kompletnom uslugom dizajna. Specijalnost su mi brendiranje, reklamiranje i web dizajn.

Nikada nisam pohađao kurseve web dizajna i programiranja i većinu stvari koje znam sam naučio sam kroz online vodiče i kroz konstantno samostalno profesionalno usavršavanje. Moje interesovanje za različite sfere digitalnog dizajna mi je pomoglo da unapredim postojeće znanje i naučim nove standarde, pravila, mogućnosti i tehnike u web i grafičkom dizajnu, pratim trendove i budem u koraku sa vremenom.

Iskrena sam i racionalna osoba koja će se potruditi da vam pruži samo najbolje. Po prirodi sam perfekcionista i to se jasno ispoljava u mojim radovima i načinu na koji poslujem. Pružam veoma personalizovanu uslugu, volim da upoznam svoje poslovne klijente kako bih bolje razumeo njihove ciljeve i zahteve i tako stvorio odlične poslovne odnose.

Pored toga što radim u jednoj nemačkoj firmi sa predstavništvom u Beogradu na poziciji senior dizajnera, izazov mi predstavljaju različiti freelance angažmani kao i želja mojih prijatelja da im upravo ja pomognem u kreiranju dizajnerskih rešenja za projekte na kojima oni rade.
Rotate
Za bolji pregled stranice
okrenite uređaj u "portrait" položaj.